Skip to main content

Feestelijke opening van de nieuwe parkeerplaatsen in het Steinerbos

Woensdag 29 mei 2024 zijn de nieuw aangelegde parkeerplaatsen bij Brasserie Steinerbos én de parkeerplaatsen in het groen, officieel door wethouder Toerisme Gina van Mulken, geopend!

Als fractie Steins belang zijn we trots dat wij, vanuit onze rol als politieke partij, hier het verschil hebben kunnen maken. Wij hebben immers de signalen van onze burgers, over de slechte staat van de oude parkeerplaatsen, serieus genomen.

De oude parkeerplaats van Brasserie Steinerbos was ook geen visitekaartje voor het reeds opgeknapte gebied rondom de vijvers van het Steinerbos.

In de raadsvergadering van 10 november 2022 hebben wij een motie ingediend om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor, met name de verharding van de parkeerplaats bij de Brasserie Steinerbos. Onze motie werd toen unaniem aangenomen door de gemeenteraad!

Daarna is door het gemeentebestuur het onderzoek gestart, om tot een plan van aanpak te komen en heeft de raad van de gemeente Stein hierna het benodigde geld beschikbaar gesteld.

Vervolgens is er begin dit jaar gestart met de aanleg van de parkeerplaatsen in het groen en de verharding van de parkeerplaats bij Brasserie Steinerbos.

Het mooie resultaat kunt u zelf ervaren bij een volgend bezoek aan dit deel van het Steinerbos!

Als fractie zijn we ons bewust van onze rol binnen de samenleving van de gemeente Stein. Indien er zaken zijn die aangepakt moeten worden in de gemeente Stein, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

OpeningSB1

OpeningSB2

OpeningSB3

OpeningSB4

 

Actueel nieuws uit de regio (De Limburger)

15 juni 2024

LimburgerGemeente Stein