Skip to main content

Nieuwbouwproject voor ouderen in Stein

Steins Belang heeft voldoende en kwalitatief goede woningen, voor onze inwoners van de gemeente Stein, hoog in het vaandel staan. We zijn dan ook blij dat er een nieuwbouwproject speciaal voor 60+ komt.

Uit onderzoek is gebleken dat er in onze gemeente behoefte is aan geschikte woningen of bouwterreinen voor senioren. DOP Stein en Gemeente Stein hebben samen het initiatief genomen om hier een belangrijke stap in te zetten. In de Steskensstraat in Oud Stein starten we met een nieuwbouwproject voor 12 tot 14 koopwoningen voor 60-plussers. En niet zomaar een project, het gaat om een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) traject waarbij je samen met je toekomstige buren meebepaalt over het ontwerp van je huis en de buurt.

Informatieavond

Heb je interesse in dit project? We nodigen je van harte uit voor de informatieavond over het CPO project voor ouderen in de Steskensstraat.

  • Datum: vrijdag 17 mei
  • Tijdstip: 19.00 uur
  • Locatie: Café-Brasserie Merode

Aanmelden voor deze informatieavond kan tot uiterlijk woensdag 15 mei a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afbeelding: Google Maps, ter illustratie. 

Actueel nieuws uit de regio (De Limburger)

15 juni 2024

LimburgerGemeente Stein